Kandidater

Jag heter Hans Ekelund och bor i Håkanstorp. Arbetar som bildemontör och har stort intresse för musik, även vinyl och stenkakor, samt bilar, brädspel och kampsport. Mina viktigaste politiska sakfrågor är landsbygdsfrågor samt skolfrågor.
Jag heter Irene Sandqvist och jag bor i Spånga. Är egen företagare och har ett stort intresse för kommunalpolitik, djur och natur. Har egen biodling och höns. Mina politiska sakfrågor som engagerar är sociala frågor och skolfrågor.
Jag heter Marika Björkdal och bor på Storgatan i Vingåker. Är legitimerad sjuksköterska och arbetar inom äldreomsorg. Jag har ett stort intresse för familjen och vår hund men jag gillar också träning och politik. Mina politiska sakfrågor som engagerar är vård- och omsorgsfrågor, personalfrågor och Vingåkers bästa.
Jag heter Tommy Björkdal och bor på Storgatan i Vingåker. Arbetar som verksamhetsledare i Leader Sörmland. Tidigare har jag varit enhetschef inom kultur- och fritid i Vingåkers kommun. Jag har ett stort intresse för min familj, golf och idrott i allmänhet. Mina politiska sakfrågor som engagerar är förenings- och landsbygdsfrågor, allmänna frågor för Vingåkers bästa.
Jag heter Martin Larsson och bor på Skogens gård. Utbildad civilingenjör och arbetar med samhällelig riskhantering. Tidigare har jag arbetat som skolchef och rektor. Jag var med och startade VTL- Vingåkerspartiet år 2002. Har ett stort intresse för skog, natur och mänskliga möten. Mina politiska sakfrågor som engagerar är trygghet- och räddningstjänstfrågor.
Jag heter Hasse Averheim och jag bor i Hacksta. Är utbildad byggnadsingenjör, friskvårdskonsulent samt arbetat som utbildare. Var med och startade VTL- Vingåkerspartiet år 2002.
Jag har ett stort intresse för renovering av hus och gamla saker, veteranfordon och motorer. Samlare av tekniska prylar. Mina politiska sakfrågor som engagerar är skol- och utbildningsfrågor, naturvård och friluftsliv. Allätare av kommunala politiska frågor.

Jag heter Anders Lundström och bor på Västra Vintergatan. Är officer och har också arbetat som tysklärare. Jag har ett stort intresse för skytte och husrenovering. Mina politiska sakfrågor som engagerar är skolfrågor och totalförsvarsfrågor.
Jag heter Anna Averheim Osmark och jag bor i Hacksta. Är legitimerad sjukgymnast och arbetar som rehabkoordinator på en vårdcentral. Jag har ett stort intresse för släktforskning, simning, trädgård och trädgårdsväxter samt skog och mark. Mina politiska sakfrågor som engagerar är sociala frågor och folkhälsa.
Jag heter Håkan Dahlström och bor i Johannedal, Läppe. Arbetar som lackerare, reklammontör och med bilreparationer. Jag har ett stort intresse för musik och motorsport. Mina politiska sakfrågor som engagerar är trafiksäkerhetsfrågor och aktiviteter för motorburen ungdom.
Jag heter Pernilla Andersson och jag bor på Backvägen, Vingåker. Arbetar med personlig assistans. Jag har ett stort intresse för min familj och vår hund, handarbeten och bakning. Mina politiska sakfrågor som engagerar är äldreomsorgsfrågor.
Jag heter Andrea Taylor och jag bor på Västra Vintergatan. Studerar just nu till läkare. Jag är entreprenör och har tidigare varit egen företagare. Har ett stort intresse för min familj, spela, spel, resa och upptäcka nya saker inredningsdesign. Mina politiska sakfrågor som engagerar är barn- och ungdomsfrågor, äldreomsorg och kommunal resursförvaltning.
Jag heter Bo Söderqvist och bor på Berget. Jag har en utbildning inom jordbruk och är entreprenör och egen företagare. Var med och startade VTL-Vingåkerspartiet 2002. Jag har ett stort intresse för enduro- och bantävlingar med bilar, samlar även på reklampennor. Min viktigast politiska sakfråga är företagsfrågor.